Τόπο στα νιάτα από τον Δέλλα

Με τους τρεις της Κ17 Βλαχομήτρο, Βιδάλη, Τσέλιο στην αποστολή θα πάει η ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα της στη Γ' Εθνική κόντρα στον Πανναξιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τόπο στα νιάτα από τον Δέλλα
INTIME SPORTS

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Φώτης Καραγκιολίδης έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Τσεβάς ενώ ο άτυχος Λάμπρος Θαναηλάκης, που τραυματίστηκε και δεν θα πάρει κανένα επίσημο αγωνιστικό λεπτό στην εφετινή σεζόν, έκανε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ, στην οποία συμμετέχουν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Κ17 (Βλαχομήτρος, Βιδάλης, Τσέλιος) που συμμετείχαν στην προπόνηση της Κυριακής και άφησαν άριστες εντυπώσεις. Η συμμετοχή τους έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για την επιβράβευση της πολύ καλής εικόνας τους στην πρωταθλήτρια Αθήνας Κ17.

Στην αποστολή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Πανναξιακό (21/5, ΟΑΚΑ, 19:00) συμμετέχουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Βούρας, Ντούνης, Τσιρίλο, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ράμα, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Ηλίας Τσέλιος και Γιάννης Βιδάλης.

Η προπόνηση της Τρίτης -η τελευταία για την ΑΕΚ πριν από τον αγώνα κόντρα στη Νάξο- είναι προγραμματισμένη στις 17:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK