Tόπο στα... νιάτα με Γιαννούτσο και άλλες αλλαγές από Μοράις!

Μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά που έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Γαλανόπουλο και Τσέλιο, ο Μοράις δοκίμασε 11άδα με πολλές αλλαγές αλλά ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Tόπο στα... νιάτα με Γιαννούτσο και άλλες αλλαγές από Μοράις!

Ο Μοράις, σύμφωνα με τη δοκιμή που έκανε στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ προτίθεται να προχωρήσει αρκετές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει φέτος και στους πιτσιρικάδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ένα 4-3-3 με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Κολοβέτσιο και τον Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας, δεξιά έβαλε τον Μπακάκη και αριστερά τον 18χρονο αριστερό μπακ, Γιώργο Γιαννούτσο, που αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με την πρώτη σκέψη του Μοράις, ρόλο αμυντικού χαφ θα πάρει ο Κώστας Μανωλάς, όπως έγινε στο πρόσφατο φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ως εσωτερικοί μέσοι έπαιξαν οι επίσης νεαροί Ηλίας Τσέλιος και Κώστας Γαλανόπουλος. Στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν οι Αραβίδης και Ζόριτς, και στην κορυφή ο Τόμας Πέκχαρτ, χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείεται βέβαια να το γυρίσει σε 4-4-2, με τον «Άραβα» να παίζει μαζί με τον Τσέχο στην επίθεση.

Έτοιμη για 90λεπτά... λασπομαχίας

Αν και ο αντίπαλος είναι υποδεέστερος, ο αγώνας θα έχει διαφορετικού… τύπου δυσκολία για την «Ένωση». Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καρδίτσας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και αυτό είναι ένα ζήτημα τόσο για τους παίκτες της ΑΕΚ, όσο και για όλους τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να αγωνιστούν στο παιχνίδι. Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών -και- στην πόλη της Καρδίτσας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση του τερέν με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε λάσπη, κάτι που αποτελεί ένα φόβο και των ανθρώπων της «Ένωσης» ενόψει του δεύτερου αγώνα της ομάδας στη σεζόν για τον θεσμό που πέρσι κατέκτησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK