ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tορκί: Τρεις “βούτιες” ίσον λύση συμβολαίου

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η Τορκί για να "πείσει" τους παίκτες της να μην προσπαθούν να εκμαιεύσουν σφυρίγματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου θα τιμωρεί τους ποδοσφαιριστές με...λύση του συμβολαίου τους, όταν αυτοί συμπληρώνουν τρεις προσπάθειες εξαπάτησης των διαιτητών.

default image

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η Τορκί για να “πείσει” τους παίκτες της να μην προσπαθούν να εκμαιεύσουν σφυρίγματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου
θα τιμωρεί τους ποδοσφαιριστές με…λύση του συμβολαίου τους, όταν αυτοί συμπληρώνουν τρεις προσπάθειες εξαπάτησης των διαιτητών.

“To βρετανικό ποδόσφαιρο έχει την ευκαιρία να ηγηθεί της προσπάθειας επίλυσης του προβλήματος το οποίο αμαυρώνει το άθλημα και…ασχήμινε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Τορκί, Κρις Ρόμπερτς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της 4ης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος ο παίκτης που θα “βουτάει” για πρώτη φορά θα προειδοποιείται, αν το επαναλαμβάνεται θα τιμωρείται με πρόστιμο, ενώ αν “τριτώσει” το κακό τότε θα εκδιώχνεται από την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK