Toροσίδης, το φιλέτο

Toροσίδης, το φιλέτο
Ξάνθη

Στην ακριτική πόλη ο Χρήστος Πανόπουλος έχει αποδείξει ότι ξέρει και να δημιουργεί και να πουλάει παίκτες. Δεν θα δυνατόν βέβαια το φετινό ρόστερ να αποτελέσει εξαίρεση. Αναμφισβήτητα ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ξεχωρίσει και τα σάλια των μεγάλων έχουν αρχίσει ήδη να τρέχουν.


1. Bασίλης Τοροσίδης

Ημερομηνία γέννησης: 10/06/1985
Θέση: Δεξί μπακ

Από τους παίκτες που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχουν καθιερωθεί στη βασική εντεκάδα της ομάδας τους. Πολύ καλό δεξί μπακ με ταχύτητα και δυνατά πόδια. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή πέτυχε και το πρώτο του γκολ στην Α’ Εθνική το οποίο ήταν υπέροχο. Τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε 36 φορές αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Δεν αποκλείεται το όνομά του να «παίξει» στη προσεχή μεταγραφική περίοδο.

2. Bλάσης Καζάκης

Ημερομηνία γέννησης:17/06/1983
Θέση: Επιθετικός

Παρά τα 22 του χρόνια έχει αρκετή εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξεκινάει στη βασική εντεκάδα αλλά ο Μαντζουράκης συχνά-πυκνά τον εμπιστεύεται και του δίνει ευκαιρίες. Μέχρι την έναρξη της φετινής περιόδου είχε 44 συμμετοχές και 3 γκολ στην Α’ Εθνική. Δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

3. Γεράσιμος Χαϊκάλης

Ημερομηνία γέννησης:13/11/1984
Θέση: Επιθετικός

Αλματώδη εξέλιξη για τον Στερεοελλαδίτη επιθετικό. Τη σεζόν 2003-04 αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας με τη Δάφνη Λιβανάτου. Πέρυσι στη Λαμία πέτυχε 9 γκολ σε 27 ματς. Φέτος μεταπήδησε στην Ξάνθη χωρίς ωστόσο να έχει πάρει χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK