Τόσα χρήματα παίρνει ο Νάγκελσμαν για να κάθεται και να περιμένει την Μπάγερν να τον πουλήσει

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν συνεχίζει να είναι στο payroll της Μπάγερν παρά το γεγονός ότι έχει αντικατασταθεί από τον Τόμας Τούχελ.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann celebrates with players at the end of the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Borussia Dortmund, at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Saturday, April 23, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το όνομα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν επανήλθε στο προσκήνιο τώρα που η Γερμανία ψάχνει νέο προπονητή καθώς ο Φλικ απολύθηκε. Ο πρώην τεχνικός της Λειψίας παρά το γεγονός ότι έχει απομακρυνθεί εδώ και μήνες από το πάγκο της Μπάγερν συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς οι οποίοι αξιώνουν κοντά στα 15.000.0000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσουν.

Η συμφωνία Μπάγερν - Νάγκελσμαν από τη στιγμή που συνεχίζεται να υπάρχει τουλάχιστον έως το 2026 αυτό σημαίνει ότι ο επί της ουσίας άνεργος Γερμανός συνεχίζεται να πληρώνεται κανονικότατα και μάλιστα δεν παίρνει λίγα. Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως ο μισθός του Νάγκελσμαν ανέρχεται στα 8.000.000 - 9.000.000 ευρώ το χρόνο.

Επίσης, πουθενά όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει γραφτεί ότι προέκυψε κάποιου είδους συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για κούρεμα στις απολαβές του 36χρονου προπονητή. Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν τελείωσε ξαφνικά από την Μπάγερν τον περασμένο Μάρτιο και φέρεται να έμαθε για την όλη διαδικασία από τα Μέσα σε μία περίοδο που βρισκόταν σε διακοπές.

Από τότε που ο Νάγκελσμαν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Μπάγερν αρκετές ομάδες τον πλησίασαν με σκοπό τη συνεργασία. Οι Τότεναμ, Παρί, Τσέλσι κι ένα φιλολογικό ενδιαφέρον της Ρεάλ έπαιξαν στα media, χωρίς ωστόσο ο Γερμανός να συμφωνήσει με καμία. Επαναλαμβάνουμε πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα για να δουλέψει κάπου ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν η Μπάγερν θέλει χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK