Τόσα θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό η "απομόνωση" στο ξενοδοχείο

Το ποσό που θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός τις τρεις έξτρα διαμονές στο ξενοδοχείο της Νέας Ερυθραίας, στο οποίο καταλύει πριν απ' τα παιχνίδια της η αποστολή, δεν είναι καθόλου μικρό.

Τόσα θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό η "απομόνωση" στο ξενοδοχείο

Η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι (με τις... ευλογίες της διοίκησης) για "απόσυρση" των ποδοσφαιριστών σε ξενοδοχείο για μία εβδομάδα (το περίφημο ιταλικό "ritiro"), προκειμένου να "σφίξουν" τα λουριά, αλλά και να αντιληφθούν άπαντες τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

Το βράδυ της Δευτέρας (28/11) οι "πράσινοι" συγκεντρώθηκαν μετά τις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο της Νέας Ερυθραίας που καταλύει τον τελευταίο 1,5 χρόνο η αποστολή του "τριφυλλιού" πριν από τα (εντός λεκανοπεδίου) παιχνίδια του, ενώ από το απόγευμα της Τρίτης (29/11), σχεδόν όλη ομάδα (25 παίκτες, πλην των τραυματιών Λέτο, Σαμπά, Π. Βλαχοδήμο, Λεντέσμα, Ευαγγέλου) "μετακόμισε" στο Ηράκλειο για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, όπου και θα κάνει δύο διανυκτερεύσεις (Τρίτη και Τετάρτη μετά το ματς).

Με την επιστροφή τους απ' την Κρήτη το πρωί της Πέμπτης (1/12) οι "πράσινοι", θα προπονηθούν στο "Γ. Καλαφάτης" και αμέσως μετά θα πάνε ξανά στο ξενοδοχείο της Ν. Ερυθραίας. Αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν την Παρασκευή και το Σάββατο, μένοντας στο ξενοδοχείο ως το απόγευμα της Κυριακής (4/12), όταν και θα φύγουν με το πούλμαν της ομάδας για το "Απόστολος Νικολαΐδης" και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κάθε διαμονή της αποστολής του Παναθηναϊκού στο εν λόγω ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, πριν από τα εντός λεκανοπεδίου παιχνίδι της ομάδας, κοστίζει περίπου 7.000 ευρώ.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν τις τρεις έξτρα διαμονές (αυτές δηλαδή που μπήκαν τώρα στο πλάνο, μετά την απόφαση για την "απόσυρση" της ομάδας), συν το γεγονός ότι πλέον γι' αυτά τα δύο παιχνίδια δεν αποσύρονται μόνο 19-20 παίκτες, αλλά σχεδόν όλη η ομάδα, το όλον κόστος για το "ritiro" ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ. Τόσο θα είναι το κοστολόγιο των ξενοδοχείων γι' αυτές τις μέρες που είναι σε ισχύ το μέτρο.

Τα χρήματα αυτά πάντως επί της ουσίας δεν επιβαρύνουν τον "πράσινο" προϋπολογισμό, αφού καλύπτονται ανταποδοτικά από πέρσι μέσω διαφήμισης στον ΣΚΑΪ, αλλά σίγουρα το ποσό είναι εντυπωσιακό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK