Τόσα "ξηλώθηκε" η Μπεσίκτας για τον... δικό της Καρντόσο

Δεν είναι καθόλου λίγα τα χρήματα που έβγαλε από το ταμείο της η Μπεσίκτας για έναν δανεικό ποδοσφαιριστή!

Τόσα "ξηλώθηκε" η Μπεσίκτας για τον... δικό της Καρντόσο

Ο Βενσάν Αμπουμπακάρ είναι ο... Όσκαρ Καρντόσο της Μπεσίκτας. Αποκτήθηκε στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, κόστισε πολύ ακριβά, άργησε κάμποσο να προσαρμοστεί και εξακολουθεί να μπαινοβγαίνει στην αρχική 11άδα.

Μόνο που, σε αντίθεση με τον Παραγουανό του Ολυμπιακού, ο 25χρονος Καμερουνέζος έχει μια άνεση με τ' αντίπαλα δίχτυα μετρώντας 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πλέον. Τα τελευταία τρία ήρθαν στα "κολλητά" παιχνίδια με τους "ερυθρόλευκους" στο Καραϊσκάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1, και με την Καϊσερί, στο κυριακάτικο 2-2 του πρωταθλήματος.

Ακόμη και τώρα πάντως στην Τουρκία αμφισβητούν την ανάγκη που υπήρξε να ξοδευτούν τόσα πολλά χρήματα απλώς και μόνο για να τον δανειστούν οι πρωταθλητές από την Πόρτο για ένα χρόνο. Πόσα ακριβώς; Όπως λένε, στα 3.3 εκατ. ευρώ έφτασε η συμφωνία με τους "δράκους" που ξέρουν να... κλέβουν εκκλησίες - δεν θέλουμε να ξέρουμε που έχουν τοποθετήσει την οψιόν αγοράς.

Τουλάχιστον ο Αμπουμπακάρ έχει βγάλει μέρος αυτών με τα τέρματα που πέτυχε στην Ευρώπη (Champions League). Δύο είχε με τη Νάπολι στο νικηφόρο 3-2 και άλλο ένα στο 3-3 με την Μπενφίκα, στα οποία η Μπεσίκτας αποκόμισε κέρδη από τους βαθμούς. Ο Καρντόσο αντίθετα πασχίζει ακόμη ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις-προσδοκίες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK