Τόσο κόστισε στον Παναθηναϊκό κάθε συμμετοχή του Βέμερ

Με... 50 χιλιάρικα κοστολογείται κάθε επίσημη παρουσία του Γενς Βέμερ με τα πράσινα. Το συνολικό ποσό που του επιδικάστηκε μετά την προσφυγή εις βάρος του "τριφυλλιού".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γενς Βέμερ είχε καταγγείλει τη σύμβαση που είχε με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. Η υπόθεσή του εκδικάστηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και την Πέμπτη εκδόθηκε η απόφαση.

Οι "πράσινοι" οφείλουν πλέον 497.822,15 ευρώ (με το νόμιμο τόκο) στον Γερμανό δεξιό μπακ, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2015 που ήρθε έπαιξε μονάχα σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αν μάλιστα το δούμε σε λεπτά είναι μόλις 831, ήτοι 1.662 ευρώ για καθένα απ' αυτά...

Τούτο σημαίνει πως κάθε παρουσία του στο γήπεδο ισοδυναμεί με... 50 χιλιάρικα. Ξέχωρα από τα χρήματα που έλαβε ως τώρα βάσει συμβολαίου.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να διασφαλίσουν πως το εν λόγω δυσθεώρατο για τα οικονομικά δεδομένα τους θα αποπληρωθεί σε δέκα δόσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK