Τόσο κοστολογείται ο "μουντιαλικός" Καρίμ

Το ενδεχόμενο να φύγει τώρα ο Ανσαριφάρντ από τον ΟΣΦΠ φαντάζει δύσκολο. Στο λιμάνι γνωρίζουν καλά την τέχνη της πώλησης και περιμένουν να δουν αν ο Ιρανός θα συνοδεύσει τα 17 εφετινά του γκολ και με κάποια... μουντιαλικά. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως θα χρειαστεί να πληρώσει πολλά.

Τόσο κοστολογείται ο "μουντιαλικός" Καρίμ

Ο μάνατζερ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ρέζα Φαζέλι φέρεται να έχει βγει στη... γύρα αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές για τον γκολεαδόρ πελάτη του.

Ο μουντιαλικός Ιρανός που σε λίγο καιρό θα ριχτεί στη "μάχη" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Στην εφημερίδα " LIVESPORT" αναφέρεται μάλιστα πως στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν φτάσει προσφορές για τον πρώην επιθετικό του Πανιώνιου, ωστόσο όλες σφραγίστηκαν με... άκυρο!

Ακόμη και από την Κίνα όπως σημειώνει το δημοσίευμα ήρθε πρόταση, δελεαστική κιόλας, αλλά στον Ολυμπιακό δεν συγκινήθηκαν κι αυτό γιατί περιμένουν το σωστό τάιμινγκ στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ.

Μπορεί προς τα έξω να βγαίνει ότι ο Ιρανός δεν παραχωρείται με τα συνεχόμενα "όχι", όμως στο λιμάνι γνωρίζουν καλά την τέχνη των πωλήσεων, ξεκαθαρίζοντας -όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας- ότι όποιος θέλει τον Καρίμ να έρθει με πρόταση 5.000.000 ευρώ και πάνω!

Για τον Ανσαριφάρντ παρουσιάζεται από τα Μέσα να έχει δείξει ενδιαφέρον η Μπεσίκτας, όπως και γερμανικές ομάδες. Η αγορά της Γερμανίας άλλωστε είναι γνωστή στον ατζέντη του 28χρονου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK