Τότε σταματά την καριέρα του ο Κλοπ!

Είναι ακόμα 49 ετών, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται από τώρα το φινάλε της καριέρας του. Αποκάλυψε μάλιστα πότε θα γίνει αυτό μέσω συνέντευξης σε γερμανικό μέσο!

Τότε σταματά την καριέρα του ο Κλοπ!

Όσοι πιστεύουν πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα... γεράσει στους ποδοσφαιρικούς πάγκους είναι βαθιά γελασμένοι, με τον ίδιο τον τεχνικό της Λίβερπουλ να παραδέχεται με συνέντευξή του στην "RedaktionsNetzwerk" ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τα γήπεδα σε μία δεκαετία από τώρα.

"Θα έρθει μία ημέρα που θα πάρω την απόφαση να σταματήσω. Θα μου φαινόταν απίθανο να συνεχίσω να κοουτσάρω στην ηλικία των 60 ετών. Θα επιστρέψω σίγουρα στην Γερμανία για να ζήσω εκεί όμως δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Γερμανία ως προπονητής.

Τότε σταματά την καριέρα του ο Κλοπ!

Δεν έχω την πρόθεση να ενοχλήσω κάποιον που δεν με θέλει μέσα στα πόδια του με την παρουσία μου στο τέλος της προπονητικής μου καριέρας. Αν Μάιντς, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ αποδειχτούν οι τρεις μοναδικές ομάδες στις οποίες θα έχω προπονήσει στην καριέρα μου, θα μπορώ μάλιστα να λέω πως ήμουν σε τρεις φανταστικούς συλλόγους", τόνισε με νόημα ο Κλοπ.

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον ώθησε να επιλέξει την Λίβερπουλ, ήταν κατηγορηματικός: "Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να απορρίψω την Λίβερπουλ αν χτυπούσαν την πόρτα μου. Μου άρεσε πάντα η Λίβερπουλ.

Τότε σταματά την καριέρα του ο Κλοπ!

Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο πως θα έπρεπε να είναι, γεμάτο συναίσθημα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να εξελίξουμε το σύλλογο και να έρθουμε σε μία θέση που θα μπορούμε να πάρουμε ξανά τίτλους.

Οτιδήποτε πάρουμε στο δρόμο μας θα είναι έξτρα μπόνους. Αυτό είναι το πλάνο μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK