Τότε θα φορέσει η ΑΕΚ τη νέα της εμφάνιση

Η τριετής συμφωνία της ΑΕΚ με την εταιρία ιματισμού Capelli "κλείδωσε". Το deal μπορεί να φτάσει τα 5.000.000 ευρώ για τους "κιτρινόμαυρους" και η αγωνία πλέον κορυφώνεται για το στυλ των νέων εμφανίσεων. Πότε αναμένεται να κάνει τ' αποκαλυπτήρια η Πρωταθλήτρια;

Τότε θα φορέσει η ΑΕΚ τη νέα της εμφάνιση

Το "χρυσό" deal με την Capelli αποτελεί γεγονός για την ΑΕΚ, με την αμερικανική εταιρία να σπρώχνει πολλά εκατομμύρια για να ντύσει την Πρωταθλήτρια.

Η τριετής συμφωνία που μπορεί να φτάσει και τα πέντε χρόνια κοστολογείται στα 5.000.000 ευρώ και αποτελεί δυναμική προσπάθεια της Capelli να μπει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Οι τρεις εμφανίσεις που "δουλεύει" η εταιρία για την ΑΕΚ θα είναι ειδική κολεξιόν, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όσον αφορά τ' αποκαλυπτήρια, αυτά προγραμματίζονται να γίνουν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία.

Στο Κιέλτσε η ΑΕΚ δεν θα φορέσει καμία από τις τρεις εμφανίσεις, αφού θα χρησιμοποιηθούν άλλες που έχουν ήδη παραδοθεί στην ομάδα από την Capelli (από το προπονητικό υλικό).

Οι φίλαθλοι, λοιπόν, του "δικεφάλου" σύμφωνα με τις πληροφορίες θα δουν την Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά με τη νέα της φανέλα ή στο τελευταίο φιλικό πριν την ευρωπαϊκή "μάχη" ή στο "παρθενικό" παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK