Κόντε: Τα "χουνέρια" στους πρώην παίκτες του δεν είχαν προηγούμενο

Πρωτότυπες ήταν οι τακτικές που εφάρμοσε ο Αντόνιο Κόντε στους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ, κάτι που τους είχε εξοργίσει.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ είναι και επίσημα ο Αντόνιο Κόντε μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα αλλά και το δημόσιο ξέσπασμα κατά των παικτών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο Ιταλός τεχνικός τους τελευταίους μήνες της θητείας του στην αγγλική ομάδα προχωρούσε σε πρωτόγνωρες τακτικές που "μπέρδευαν" και κούραζαν τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Κόντε υποχρέωνε τους παίκτες του να τρέχουν δύο χιλιόμετρα πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων και δεν "εβαζε" νέα πράγματα στις προπονήσεις του κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου.

Μάλιστα, οι παίκτες σε μία συζήτηση που είχαν με τον προπονητή, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, του είπαν πως πρέπει η ομάδα να γίνει περισσότερο επιθετική, με τον Κόντε να τους αφήνει μόνους τους να αποφασίσουν ποια τακτική προσέγγιση θέλουν να ακολουθήσει η ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι πλέον στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα βρίσκεται ο Κρίστιαν Στελίνι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Περιμένει στην γωνία την Μπάρτσα και ετοιμάζει το πρώτο "δωράκι" στον Τούχελ

Γκβάρντιολ: Μίλησε με Πεπ και έκανε αποκάλυψη για το μέλλον του

Μέσι: Έγινε άγαλμα δίπλα στο είδωλό του και στον Πελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK