Τότεναμ: Αυτοί οι δύο παικταράδες θα αποχωρούσαν αν έμενε ο Κόντε

Την αποχώρησή τους από την ομάδα σε περίπτωση που ο Αντόνιο Κόντε παρέμενε σ' αυτή είχαν ξεκαθαρίσει στη διοίκηση οι Ριτσάρλισον και Κρίστιαν Ρομέρο.

Tottenham's head coach Antonio Conte reacts after the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Newcastle United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ AP

Παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ αποτελεί ο Αντόνιο Κόντε μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις του για τους ποδοσφαιριστές του.

Η κατάσταση στα "σπιρούνια" είχε φτάσει στα "άκρα" με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν ξεκαθαρίσει στη διοίκηση πως αν ο Κόντε παραμείνει στον πάγκο θα αποχωρήσουν άμεσα.

Ο λόγος για τους Ριτσάρλισον και Κρίστιαν Ρομέρο οι οποίοι αμφότεροι αποκτήθηκαν από την Τότεναμ έπειτα από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ρομέρο ήταν βασικός και αναντικατάστατος από την 11αδα της Τότεναμ αλλά δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τις ενέργειες του Κόντε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από την πλευρά του ο Ριτσάρλισον βρίσκεται εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε ανοιχτή κόντρα με τον Ιταλό προπονητή εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Κόντε να εφαρμόζει περίεργες τακτικές στο στρατόπεδο της Τότεναμ κάτι που εξόντωσε αλλά και εξόργισε τους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Στη λίστα για αντι- Γκαλτιέ ένας "Κύριος" της προπονητικής

Μπιέλσα: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή για χάρη κορυφαίας εθνικής ομάδας

Μπαρτσελόνα: Μόνο οι υπογραφές μένουν για την πιο κομβική ανανέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK