Τότεναμ: Ο Κέιν έφυγε αλλά ο Ποστέκογλου τρίβει τα χέρια του με τον "διάδοχό" του στο σκοράρισμα

6 γκολ σε 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Premier League έχει σημειώσει ο Σον μετά από την αποχώρηση του Χάρι Κέιν από την ομάδα.

Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου WEDNESDAY SEPT. 14, 2022. (AP PHOTO/MICHAL DYJUK)

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της Τότεναμ τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Premier League, με τα "Σπιρούνια" μετά από την συμπλήρωση 7 αγωνιστικών να φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας 1 μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας της Τότεναμ είναι ο Σον ο οποίος έχει ήδη σημειώσει ήδη 6 γκολ στο πρωτάθλημα την ώρα που την περασμένη αγωνιστική περίοδο σημείωσε μόλις 10 σε 36 συμμετοχές που έλαβε μέρος.

Ο Σον, μετά και από την αποχώρηση του Χάρι Κέιν αλλά και τον "παραγκωνισμό" του Ούγκο Λορίς είναι πλέον ο αρχηγός των Σπιρουνιών και ηγείται, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου, της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Θυμίζουμε πως Σον και Τότεναμ αναμένεται άμεσα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του 31χρονου το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Κι όμως! Πριν την μεγάλη επιστροφή, ο Μπόατενγκ ακούστηκε για τεράστιο κλαμπ

Ο αντικαταστάτης του Μπενζεμά είναι ο Μπέλιγχαμ: Τα τρελά νούμερα του Άγγλου

Η Μπάρτσα "δένει" για πάντα το μεγάλο της αστέρι με τον όρο που έβαλε στο νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK