Τότεναμ: Στα "ραντάρ" της ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο

Την περίπτωση του Σλοβένου τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Ομπλακ φαίνεται πως εξετάζει η Τότεναμ, για αντικαταστάτη του Ούγκο Λιορίς.

Tottenham's head coach Antonio Conte watches play during the Champions League group D soccer match between Tottenham Hotspur and Sporting CP at Tottenham Hotspur Stadium in London, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ AP

Μία μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αναταράξεις ετοιμάζεται να κάνει η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Athletic που αναπαράγει και το GOAL.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά να κινηθεί για την απόκτηση του Σλοβένου τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Ομπλακ. Ο 29χρονος γκολκίπερ, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους στη θέση του παγκοσμίως, διανύει την 9η χρονιά με τη φανέλα των Μαδριλένων και φαίνεται πως ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Τότεναμ από την πλευρά της ψάχνει για τερματοφύλακα καθώς ο αρχηγός της ομάδας Ούγκο Λιορίς διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του και το συμβόλαιό του λήγει το 2024, γεγονός που κάνει τα "σπιρούνια" να ανησυχούν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

Μαχαίρωσαν ποδοσφαιριστή της Μόντσα στο Μιλάνο

Τέλος τα λευκά σορτσάκια για τις παίκτριες της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός είναι ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK