Τότεναμ: Το "αγαπημένο παιδί" του Πεπ ένα από τα φαβορί για αντί-Κόντε

Την περίπτωση του Βινσέντ Κομπανί έχει ψηλά στη λίστα της η Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής SUN.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τότεναμ μετά από την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της ομάδας και ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό της αποκάλυψης της φετινής Championship.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, τα "σπιρούνια¨έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομα του "αγαπημένου" παιδιού του Πεπ Γκουαρντιόλα, που αυτή τη στιγμή εντυπωσιάζει με την παρουσία του στον πάγκο της Μπέρνλι.

Ο λόγος για τον Βινσέντ Κομπανί, για τον οποίο ο Γκουαρντιόλα είχε πει πώς "είναι γραμμένο στα αστέρια" να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι στο μέλλον.

Θυμίζουμε, πως ο Βέλγος πριν την Μπέρνλι βρέθηκε στον πάγκο της Άντερλεχτ, στην οποία μάλιστα για ένα χρονικό διάστημα εκτελούσε ταυτόχρονα και χρέη ποδοσφαιριστή.

Πλην του Κομπανί, η Τότεναμ εξετάζει σοβαρά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά και αυτή του ελεύθερου πλέον, μετά από την απόλυσή του από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Θέλει κεντρικό αμυντικό "αποκάλυψη", κοστολογείται στα 80 εκατ.

Μίνι Καμπίπ: Μπήκε σε "μπελάδες" μετά από απαράδεκτη ενέργεια που έκανε

Ρεάλ: Η "μαγική" 10αδα που εξετάζει ο Αντσελότι για στήριγμα του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK