ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότι: “Αν κοίταγα τα χρήματα θα ήμουν στη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα”

«Πιστός» στη Ρόμα δήλωσε για άλλη μία φορά ο Φραντσέσκο Τότι. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, αποκαλύπτοντας ότι απέρριψε προτάσεις συνεργασίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα...στα 26 του χρόνια.

Τότι: “Αν κοίταγα τα χρήματα θα ήμουν στη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα”

Ο 32χρονος παίκτηςς έχει λαμβάνει έναν ποσό κοντά στα 5.000.000 ετησίως, για το νέο συμβόλαιο του με τους πρωτευουσιάνους, το οποίο θα τον κρατήσει στο «Ολίμπικο» ως τα 37 του. Εξηγώντας την επιλογή του τόνισε: «Νομίζω πως κέρδισα το συμβόλαιο που έγινε για εμένα, γιατί πάντα πίστευα γι’ αυτό. Θέλω να υπενθυμίσω ότι είναι ένα συμβόλαιο που αξίζει, αλλά ποτέ δεν σκέφθηκα τα χρήματα, αλλιώς θα είχα φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα όταν με ήθελαν στα 26 μου. Ήταν επιλογή καρδιάς και γι’ αυτό μόνο απαιτώ σεβασμό. Είναι κρίμα να ακούγονται αυτές τα σχόλια για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα».

Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» έχει γίνει αντικείμενο κριτικής, αφού σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα θεωρείται ότι μπορούσε να ρίξει τις απαιτήσεις του, ώστε να βοηθήσει τη Ρόμα. Απαντώντας σ’ αυτά τα σχόλια ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Αν ο σύλλογος σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να μου δώσει αυτό το συμβόλαιο, δεν με νοιάζει για κανέναν άλλον. Σύντομα θα γίνω 33 και αυτό σημαίνει πως η καριέρα μου θα φθάσει στο τέλος. Αμφιβάλλω αν θα υπάρξει κάποιος που θα επαναλάβει ότι έχω κάνει στη Ρόμα».

Tέλος, ο Τότι ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας, παρά τις φήμες περί επιστροφής του στους «ατζούρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK