ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοτσέ: “Όμορφη πρόκληση ο Παναθηναϊκός”

Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Τοτσέ.

Τοτσέ: “Όμορφη πρόκληση ο Παναθηναϊκός”

Με δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα, ο 28χρονος επιθετικός μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για το “τριφύλλι” και τον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τοτσέ στην εφημερίδα “La Verdad de Cartagena”: “Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα το να παίξω στο Champions League, μια ευκαιρία που σίγουρα δεν θα είχα στην Ισπανία. Θα μπορέσω να παλέψω για τίτλους και να ζήσω μια πολύ όμορφη εμπειρία εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Το όνειρό μου από μικρός ήταν να παίξω σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Επίσης, το γεγονός ότι αποτέλεσα επιλογή του προπονητή, είναι κάτι πολύ θετικό για μένα. Ήδη φαντάζομαι την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στα παιχνίδια στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το οποίο έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ εκεί, ήδη έχω δει ματς από το ίντερνετ και η κερκίδα είναι εντυπωσιακή. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα όλα όσα ακούγονται και γράφονται για την κρίση, αλλά ενημερώθηκα με περισσότερη προσοχή για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Στην Ισπανία τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα και από την άλλη δεν ξεχνάω ότι εγώ ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο και να απολαύσω την μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε. Νιώθω την πίεση για όλα όσα πέτυχε ο Σισέ την προηγούμενη διετία, αλλά πρόκειται για μια όμορφη πρόκληση και την αποδέχομαι πλήρως”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK