Τού άλλαξαν τα σχέδια του Λουτσέσκου

Πώς ανατράπηκε το αρχικό πλάνο του προπονητή του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο και γιατί δεν θα κάνει όλα όσα ήθελε.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο δεύτερος ημιτελικός στην Τούμπα μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Πανιώνιος θα πρέπει να κάνει ο,τι... δεν κατάφερε η Γιουβέντους στο "Μπερναμπέου": να προκριθεί δηλαδή ενώ ηττήθηκε εντός έδρας με τρία γκολ παθητικό εντός έδρας

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε στο μυαλό του να προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές απ' αυτές που θα κάνει εν τέλει, σε σχέση τουλάχιστον με την 11άδα που παρέταξε το περασμένο Σάββατο, στο πρωταθληματικό 3-1 επί των κυανέρυθρων.

Στο κέντρο της άμυνας, οι Στέλιος Μαλεζάς και Μάρκο Μιχόγεβιτς έμειναν ξανά εκτός αποστολής, ενώ από την 18άδα απουσιάζει και δεύτερος από τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Τιμπό Μουλέν αγωνίστηκε ως αλλαγή το περασμένο Σάββατο, με τις ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση να εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Σάχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Τζάλμα, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς .

News 24/7

24MEDIA NETWORK