Τού έκοψε τη χαρά η Λαμία

Τα πανηγύρια των Απολλωνιστών βγήκαν σε κακό. Στα... σύννεφα από το 1-0 του Ελμπάζ στο 88' οι γηπεδούχοι, προσγειώθηκαν απότομα από το πέναλτι-γκολ του Πίτι στο 92', με αποτέλεσμα το ντέρμπι των νεοφώτιστων στη Ριζούπολη να μην αναδείξει νικητή (1-1).

Τού έκοψε τη χαρά η Λαμία

Με 18 τελικές, 62% κατοχή και γκολ στο 88', ψάχνουμε να βρούμε πώς ο Απόλλων Σμύρνης έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Λαμία στη Ριζούπολη.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" είχε ν' αντιμετωπίσει μια ομάδα που έμεινε πίσω από τη σέντρα και περίμενε χωρίς διάθεση να επιτεθεί. Έτσι έχει μάθει να παίζει επί Τεννέ, αυτό ξέρει να κάνει. Μπορεί να είχε την ευκαιρία με τον Βουό στο 8', παρόλα αυτά ήρθε στο λεκανοπέδιο για ν' αμυνθεί και ό,τι βρει μπροστά.

Οι Απολλωνιστές άργησαν να βρουν τον τρόπο διάσπασης της αντίπαλης γραμμής μαζινό κι έχασαν πολύ χρόνο - παραπάνω από ένα ημίχρονο. Χρειάστηκαν και διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο. Σταδιακά πάντως κατάφεραν να πατήσουν περιοχή, να φτιάξουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και ν' απειλήσουν.

Μέχρι που σκόραραν στο 88' με την ωραία ατομική προσπάθεια του Ελμπάζ και το διαγώνιο πλασέ που κατέληξε σαδιστικά στα δίχτυα της Λαμίας.

Ένα γκολ που σ' ένα τόσο "κλειστό" ματς θα έπρεπε να είναι καθοριστικό. Ιδίως στο χρονικό σημείο που ήρθε. Όχι όμως. Διότι στην κάθετη κούρσα του Όμο, ουδείς βρέθηκε στο διάβα του για να τον σταματήσει. Ή μάλλον μονάχα ο Κύργιας. Μόνο που τον ανέτρεψε, αφού είχε μπει στην περιοχή.

Να πως έγινε το 1-1 από τον Πίτι στο 92' με το μόλις τρίτο σουτ των φιλοξενούμενων και δεύτερο στην εστία!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Απόλλων: Τσόβιτς, Κοντοές, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Ανιέτε, Μάατσι (66' Σιατραβάνης), Καστιγέχος (52' Ελμπάζ)

Λαμία: Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Κούκολης, Παντελιάδης (63' Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος (50' Πίτι), Βιάνα (79' Ακόστα), Βουό

News 24/7

24MEDIA NETWORK