Τουν-Σπάρτα Πράγας

Τουν-Σπάρτα Πράγας
Το ντέρμπι των… αουτσάιντερ του δευτέρου ομίλου φιλοξενείται στη Βέρνη, όπου η Τουν υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας. Αμφότερες προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο το κατάφεραν μέχρι τις καθυστερήσεις. Εκεί, οι μεν Ελβετοί έχασαν από την Αρσεναλ με 2-1, οι δε Τσέχοι ισοφαρίστηκαν από τον Αγιαξ σε 1-1.

Αναφορικά με τις εγχώριες διοργανώσεις, η ομάδα του Ουρς Σένενμπεργκερ παρουσιάζει αστάθεια στα αποτελέσματα, αφού στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει φέρει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στον αντίποδα, οι Τσέχοι βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση, αφού προέρχονται από δύο ήττες.

*** Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Stade de Suisse" και όχι στο "Lachen", αφού το γήπεδο της Τουν είναι σχετικά μικρό, ενώ την πρώτη αγωνιστική που οι Ελβετοί αγωνίζονταν στο Λονδίνο, ήταν καλυμμένο από ένα μέτρο βρόχινο νερό.
*** Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες συγκρούονται σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
. *** Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς νίκη στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αγωνιστικό κομμάτι της Τουν αναλώνεται στην κατάσταση του αρχηγού, Αντρέας Γκέρμπερ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει το παιχνίδι και θα αγωνιστεί κανονικά. Πιο δύσκολη η περίπτωση του Μπερνάρντι, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ααράου και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Στη αντίπερα όχθη, το θέμα που κυριάρχησε στην Πράγα ήταν η κόντρα του μεγάλου αστεριού και αρχηγού της Σπάρτα, Κάρελ Πομπόρσκι, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάροσλαβ Χρέμπικ. Τελικώς, ο… νικητής ήταν ο δεύτερος, με αποτέλεσμα ο 33χρονος μέσος να δοθεί δανεικός στην Μπουντεγιόβιτσε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Οι πιθανές συνθέσεις :

Τουν: Γιακούποβιτς, Γκονζάλβες, Μιλίσεβιτς, Ορμαν, Χότζιτς, Γκέρμπερ, Μπερνάρντι, Αεγκέρτερ, Φερέιρα, Λουστρινέλι, Γκέλσον
Σπάρτα Πράγας: Μπλάζεκ, Σίβοκ, Ζελένκα, Σλέπιτσκα, Λούκας, Κίσελ, Πετράς, Πόσπεχ, Πόλασεκ, Κάντλετς

News 24/7

24MEDIA NETWORK