Τούντορ: "Να κυριαρχήσουμε επί της ΑΕΚ"

Με αφορμή τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ιγκόρ Τούντορ επεσήμανε ότι ο προπονητής βλέπει κάθε ματς σαν τελικό, εν αντιθέσει με τον ποδοσφαιριστή που αποκτά μεγαλύτερο κίνητρο όταν αγωνίζεται σε ντέρμπι.

Τούντορ: "Να κυριαρχήσουμε επί της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Αρχικά, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για όσα θα ήθελε να διορθώσουν οι παίκτες του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Καμπάλα: "Είναι λίγο επαναλαμβανόμενες οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακόμη και στα καλύτερά μας παιχνίδια εγώ ψάχνω να βρω τι δεν πήγε καλά για να το διορθώσουμε. Μόνο έτσι πας μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε κι άλλο. Θέλω στο επόμενο ματς να δω έναν καλό ΠΑΟΚ, γιατί νομίζω ότι ποτέ στους τρεις μήνες που είμαι εδώ δεν χάσαμε κάποιο παιχνίδι όταν αγωνιστήκαμε σαν ΠΑΟΚ".

Ερωτηθείς τι σημαίνει για τον ίδιο η έννοια ντέρμπι, ο Ιγκόρ Τούντορ απάντησε: "Για τον προπονητή κάθε παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός. Στο ντέρμπι η διαφορά είναι για τους παίκτες. Για τον προπονητή μετράει το τελευταίο αποτέλεσμα, κανείς δεν θυμάται τι έκανε πιο πριν, όλα τα ματς είναι τελικοί. Θέλω να κυριαρχήσουμε, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είδα την ΑΕΚ, ξέρω ότι είναι καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη".

Όσον αφορά την προσέγγιση που έκανε στα ντέρμπι ως παίκτης δήλωσε: "Σαν παίκτης είχα μία διαφορετική προσέγγιση σε αυτά τα ματς. Στα ντέρμπι έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια, είναι διαφορετικό το κίνητρο. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου νομίζω ότι θα είμαστε καλοί".

Τέλος, για το γεγονός ότι η Τούμπα θα είναι γεμάτη είπε: "Είναι σημαντική η υποστήριξη του κόσμου. Εμείς θέλουμε με τα τρεξίματα, την τακτική μας και την φαντασία μας να τους ανταποδώσουμε την ενέργεια που μας δίνουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK