Τουρέ: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τους Έλληνες"

Κανένα φαβορί στον όμιλο που συμμετέχει η εθνική του, αλλά και η Εθνική Ελλάδας δεν βλέπει ο Γιάγια Τουρέ, καθώς όπως πιστεύει, όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Σε δηλώσεις του για την Εθνική, τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να την υποτιμήσει.

Τουρέ: "Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τους Έλληνες"

Στον Γ' όμιλο, μαζί με Κολομβία, Ιαπωνία και Ελλάδα συμμετέχει η Ακτή Ελεφαντοστού και γι' αυτό το γεγονός μίλησε στο Sky Sports ο Γιάγια Τουρέ. Σύμφωνα με τον διεθνή αμυντικό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, δεν υπάρχει κανένα φαβορί σε αυτόν τον όμιλο, τον οποίο χαρακτηρίζει ισορροπημένο, καθώς κάθε ομάδα έχει το δικό της πλεονέκτημα.

Ο 31χρονος, εξέφρασε σεβασμό απέναντι στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού όπως είπε, μέσω της εξαιρετικής του άμυνας, κάνει το δικό του παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν.

Οι δηλώσεις του: "Ο όμιλος είναι ανοιχτός, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Η Κολομβία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Η Ιαπωνία διαθέτει πολύ καλή φυσική κατάσταση και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Τέλος η Ελλάδα είναι μια ομάδα που ξεκάθαρα δεν πρέπει να την υποτιμήσεις. Διαθέτει πολύ καλή αμυντική λειτουργιά και πάνω σε αυτό στηρίζει το παιχνίδι της".

24MEDIA NETWORK