Τους 30 βαθμούς διαφορά δεν τους ξέχασε ο Σάρι...

Η εκκίνηση της Τσέλσι στη φετινή Premier League ξεπέρασε κάθε προσδοκία όμως ο Μαουρίτσιο Σάρι κρατάει (πολύ) χαμηλά τη μπάλα, θυμίζοντας σε όλους πώς ήταν η βαθμολογία πριν από λίγο καιρό...

Maurizio Sarri, the new Chelsea team manager, holds up a shirt on the pitch as he is introduced to the media at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, July 18, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Maurizio Sarri, the new Chelsea team manager, holds up a shirt on the pitch as he is introduced to the media at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, July 18, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Έχουν συμπληρωθεί ήδη τέσσαρες αγωνιστικές στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα και από τους 20 μονομάχους μόνο τρεις κατάφεραν να περάσουν αλώβητοι από όλες τις συγκρούσεις δίχως μία γρατζουνιά: Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γουότφορντ.

Οι άνθρωποι της Τσέλσι δεν κρύβουν μάλιστα την έκπληξή τους για αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα με δεδομένη την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της περασμένης σεζόν επί Αντόνιο Κόντε και ο άνθρωπος που έχει καρπωθεί ήδη το μεγαλύτερο μέρος από τα εύσημα δεν είναι άλλος από τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός πάντως δεν είναι κάποιος "χθεσινός" αλλά αντίθετα είναι μπαρουτοκαπνισμένος από πάγκους και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής επιχείρησε να αποβάλλει την πίεση της κορυφής από την ομάδα του θυμίζοντας την εικόνα της βαθμολογίας λίγους μήνες πριν: όταν η Μάντσεστερ Σίτι σήκωνε τον τίτλο της πρωταθλήτριας με 100 βαθμούς συγκομιδή και η Τσέλσι τερμάτιζε 5η με 70...

"Ποιες είναι οι υποψήφιες για τον τίτλο; Αυτή τη στιγμή λέω Σίτι και Λίβερπουλ. Εμείς έχουμε ανάγκη να ανέβουμε ένα σκαλί για να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο με αυτές.

Στην αρχή της σεζόν η διαφορά μας με την Σίτι ήταν στους 30 βαθμούς: και να εξαφανίσουμε μέσα σε μία μόνο σεζόν διαφορά 30 πόντων είναι πολύ δύσκολο", τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός της Ναπολι, που χτύπησε καμπανάκι ενόψει του εντός έδρας ματς με την Κάρντιφ το απόγευμα του Σαββάτου.

"Μπορούμε και πρέπει να βελτιωθούμε. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε συμπαγείς στο αμυντικό κομμάτι αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα βελτιωθούμε.

Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς του Σαββάτου, όπως είναι και όλα τα ματς που ακολουθούν διακοπή: εάν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK