Τους έτριξε τα δόντια ο Μαρινάκης

Οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στον αγώνα με την Καβάλα προκάλεσαν τον προβληματισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη εξ ου η επίσκεψή του για να... τρίξει τα δόντια, απειλώντας με πρόστιμο αν διαρρεύσει στον Τύπο η ομιλία του.

Τους έτριξε τα δόντια ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άφησε να πέσουν κάτω τα όσα έγιναν την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου με την Καβάλα. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού προβλημάτισαν έντονα τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, ο οποίος την επόμενη μέρα επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά το Ρέντη και φρόντισε να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επανέλαβε ότι ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο και έχει δίκιο να φωνάζει αν δεν τον σέβονται, ενώ έκρουσε το καμπανάκι και τόνισε πως άπαντες πρέπει να κανονίσουν την πορεία τους και να αλλάξουν άμεσα το παιχνίδι τους, γιατί δεν ταιριάζει αυτή η εικόνα στον Ολυμπιακό, βάσει της ποιότητας του ρόστερ.

Επίσης, ο Β. Μαρινάκης φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές, στηρίζοντας τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους συνεργάτες του, ενώ δεν έθιξε το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Τοροσίδη και Τζιμπούρ, ούτε είχε τετ α τετ με τον Πορτογάλο προπονητή, κάτι που ίσως να γίνει την Παρασκευή με τον Γιάννη Βρέντζο.

Στον επιμύθιο της ομιλίας του, ο Μαρινάκης απείλησε τους ποδοσφαιριστές πως θα τους επιβληθεί πρόστιμο αν διαρρεύσει η ομιλία του στον Τύπο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK