Τους κλείδωσε στα αποδυτήρια ο Γκουαρδιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για πέμτπο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και ανάγκασε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πάρει... δραστικά μέτρα στο φινάλε! Διαβάστε το story.

Τους κλείδωσε στα αποδυτήρια ο Γκουαρδιόλα!
© IAN HODGSON

H Σαουθάμπτον έγινε η 5η κατά σειρά ομάδα που κατάφερε να σταματήσει την Μάντσεστερ Σίτι (τέτοιο αρνητικό σερί είχαν να κάνουν οι "πολίτες" επτά ολόκληρα χρόνια) και το γεγονός αυτό όχι μόνο προβλημάτισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά τον ώθησε να προβεί σε μία κίνηση που δεν συνηθίζει.

Τους κλείδωσε στα αποδυτήρια ο Γκουαρδιόλα!
© IAN HODGSON

Αυτο ήταν να κρατήσει τους παίκτες του για μία ολόκληρη ώρα στα αποδυτήρια στο φινάλε του αγώνα προκειμένου να συζητήσουν για το τι φταίει για αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Καταλανό τεχνικό να φτάνει αργοπορημένος στη συνέντευξη Τύπου και να αστειεύται, λέγοντας:

"Το κόκκινο κρασί ήταν καλό και έβαλα λίγο παραπάνω στο ποτήρι μου". Για να προσθέσει: "Ήμασταν μαζί. Μιλήσαμε για την κατάσταση και πώς θα την ξεπεράσουμε. Ήμουν ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Τους κλείδωσε στα αποδυτήρια ο Γκουαρδιόλα!
© PA

Χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα. Αυτό είπα στους παίκτες. Τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν το γιατί και εγώ θα παλέψω για αυτό. Δεν είχαμε 90 άσχημα λεπτά αλλά όταν δεν είμαστε τέλειοι, δεχόμαστε γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο σοκ για Σίτι και χαμός στην κορυφή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK