Τραγέλαφος με την αναβολή

Ενώ Super League και Football League αναμένουν από την ΕΠΟ απόφαση για το αν θα ανασταλεί η επ’ αόριστο αναβολή των πρωταθλημάτων, η ομοσπονδία έστειλε έγγραφο στις Ενώσεις με το οποία ανάβει το πράσινο φως για την διεξαγωγή των τοπικών!

Τραγέλαφος με την αναβολή

Τραγελαφικές διαστάσεις παίρνει η αναβολή των πρωταθλημάτων που αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή η ΕΠΟ, "μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Σχετικά με την προϋπόθεση που έχει θέσει η ομοσπονδία για να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, δεν έχει γίνει φυσικά το παραμικρό! Το μόνο που έχει προκύψει, είναι ότι οι δύο επαγγελματικές λίγκες έχουν εκφράσει την επιθυμία να παίξουν κανονικά το Σαββατοκύριακο.

Η ΕΠΟ δεν έχει λάβει καμία απόφαση προς το παρόν, κάτι που αναμένεται να γίνει απόψε ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης 20/11.

Έχει κάνει όμως κάτι άλλο, δείγμα της αλλοπρόσαλλης πολιτικής που ακολουθεί σε όλα τα ζητήματα.

Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί καμία πρωτοβουλία ή λήψη διαφορετικών μέτρων από αυτά που υπήρχαν πριν την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο, η ομοσπονδία με έγγραφο προς τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις, τις εξαιρεί(!) από την απόφαση για αναβολή "όλων των πρωταθλημάτων" και τους ανάβει πράσινο φως για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους!

Η δικαιολογία της; Ότι η αναβολή αφορά μόνο στις διοργανώσεις στις οποίες οι διαιτητές ορίζονται από την ΚΕΔ! Ενώ στα τοπικά που οι διαιτητές ορίζονται από τις επιτροπές διαιτησίας των Ενώσεων, δεν τρέχει τίποτα...

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου που έστειλε η ΕΠΟ στους προέδρους των Ενώσεων:

"ΘΕΜΑ: Απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ της 14/11/2014 περί μη ορισμού διαιτητών σε αγώνες.

Κύριε πρόεδρε,

σε σχέση με την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ΕΠΟ στην ως άνω συνεδρίαση με αφορμή την δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, διευκρινίζουμε ότι αφορά σε όλες τις διοργανώσεις για τις οποίες ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Για όλες τις άλλες διοργανώσεις υπεύθυνες είναι οι κατά περίπτωση διοργανώτριες αρχές".

24MEDIA NETWORK