Τραγικός χαμός για τον Μαϊκόν της Σαχτάρ

Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Ντόνετσκ έχασε τη ζωή του ο Μαϊκόν Περέιρα ντε Ολιβέιρα!

Τραγικός χαμός για τον Μαϊκόν της Σαχτάρ

Η Σαχτάρ, στην οποία ανήκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός (έπαιζε δανεικός στην Ιλίτσιβετς), δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του μοιραίου συμβάντος.

Αρκέστηκε να ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε νεκρός.

" Ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ένα ανοικτό και φιλικό παιδί. Αγαπούσε τη ζωή και γνώριζε πως να αντιλαμβάνεται τη φωτεινή και θετική πλευρά της. Ο τραγικός, αναπάντεχος και παράλογος θάνατος πήρε έναν υπέροχο άνθρωπο από τις τάξεις μας. Ήταν μόλις 25 ετών

Είναι μια τρομερή απώλεια για καθέναν από εμάς. Η Σαχτάρ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη", ανέφερε η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ουκρανίας.

Στο ίδιο πνεύμα και η ανακοίνωση της ομάδας της Μαριούπολης, στην οποία ανήκε. " Θα το θυμόμαστε ως ένα ηλιόλουστο πρόσωπο".

Ο Μαϊκόν γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1988 στο Ρίο και από τα 19 του έπαιζε ποδόσφαιρο στην Ουκρανία. Αρχικά στη Βόλιν Λουτσκ, με την οποία ξεχώρισε για τις εκτελεστικές ικανότητές του, και κατόπιν στη Σαχτάρ, στη Ζόρια και στην Ιλίτσιβετς. Το 2011 είχε δοθεί δανεικός και στη Στεάουα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK