Τραπατόνι: "Φοβού τον Σαλπιγγίδη!"

Την Πέμπτη η Στουτγκάρδη φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με στόχο, φυσικά, τη νίκη που θα την διατηρήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA.

Τραπατόνι: "Φοβού τον Σαλπιγγίδη!"

Την Πέμπτηη Στουτγκάρδη φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με στόχο, φυσικά, τη νίκη που θα την διατηρήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου UEFA.

Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι γνωρίζει την δυσκολία της αναμέτρησης, όπως γνωρίζει πως άπαντες τον περιμένουν... στη γωνία, καθώς η Στουγκάρδη τόσο στη Μπουντεσλίγκα, όσο και στο UEFA δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της.

" Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Θα παίξουμε στην Θεσσαλονίκη για την νίκη. Στην αναμέτρηση της Πέμπτης αναμετρούνται δύο σχολές. Η γερμανική και η μεσογειακή που την γνωρίζω πολύ καλά. Η ομάδα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ καλή και έτσι φεύγει λίγο το άγχος" , τόνισε ο Ιταλός τεχνικός την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου στη Γερμανία.

Εκτός του Γκρόνκιερ, από την αποστολή της Στουτγκάρδης θα απουσιάσει και ο επιθετικός Μάρκο Στρέλερ, λόγω τραυματισμού.
Ο προπονητής της Στουγκάρδης ρωτήθηκε και για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που φοβάται περισσότερο και δεν... σκέφτηκε πολύ για να απαντήσει: " Ο Σαλπιγγίδης! Είναι πολύ επικίνδυνος, πρέπει να τον προσέξουμε. Κινείται πολύ γρήγορα και έξυπνα μέσα και έξω από την περιοχή."

*** Η αποστολή των Γερμανών έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και την ίδια μέρα τόσο ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, όσο και ο Γιώργος Κωστίκος θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK