Τραπέζι πριν από την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός αρκετές φορές την φετινή σεζόν απέδειξε ότι είναι μια οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι πράσινοι θα το επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά την Πέμπτη το βράδυ όταν και θα δειπνήσουν όλοι μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας.

Τραπέζι πριν από την Τούμπα
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης ότι την Πέμπτη το βράδυ, αμέσως μετά την προπόνηση, θα φάνε όλοι μαζί για τελευταία φορά ώστε να πουν αντίο στην φετινή αγωνιστική σεζόν καθώς δεν υπάρχει κάποια άλλη διαθέσιμη ημέρα.

Το δείπνο είναι μια πρωτοβουλία που πήραν οι Νταμπίζας και Σαραβάκος και το παρών θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τα μέλη του τεχνικού τιμ και φυσικά το πράσινο επιτελείο που από την αρχή της σεζόν μόχθησε ώστε να έρθει το τελικό αποτέλεσμα που έφερε στο τριφύλλι το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο ξενοδοχείο ο Αλαφούζος

Την Τρίτη το βράδυ ο Γιάννης Αλαφούζος όπως το συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα βρέθηκε στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού. Έφαγε μαζί με τους ποδοσφαιριστές των πράσινων ενώ είχε και τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασιου και κάποιους εκ των πράσινων. Η συνήθεια που έγινε "λατρεία" για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού που σχεδόν πριν από κάθε ματς πήγαινε στο ξενοδοχείο του τριφυλλιού.

Μίνι ομιλία από Αναστασίου

Στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδια της Τετάρτης με τον Ατρόμητο επισημαίνοντας τα λάθη τους και το τι δεν πρέπει να κάνουν τόσο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς όσο και με τα τρία προηγούμενα ματς κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Παράλληλα ο τεχνικός του τριφυλλιού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του για τις απουσίες που θα έχει ο Ατρόμητος καθώς είναι τιμωρημένοι οι Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης αλλά τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι 100% στο ματς ανεξαρτήτως με το ποιοι θα αγωνιστούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK