Τραυματίας ο Ποντόλσκι
Μεγάλο κίνδυνο νααπουσιάσει από τον προσεχή κρίσιμο αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Αυστρία αντιμετωπίζει ο Λούκας Ποντόλσκι.
Ο 23χρονος επιθετικός με τα τρία τέρματα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση αποκόμισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο από την αναμέτρηση με τους Κροάτες και όπως τόνισε ο Γιόακιμ Λεβ η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα είναι αμφίβολη.
“Ο Ποντόλσκι υπέστη ένα δυνατό χτύπημα στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να προπονηθείτην Παρασκευή(13/06). Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του. Ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές” τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός.
Ο προπονητής των “πάντσερ” γνωστοποίησε επίσης ότι μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Φίλιπ Λαμ και Μάρσελ Γιάνσεν. Η κατάσταση τους, ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία εν όψει του αγώνα με την Αυστρία, στον οποίο η Γερμανία βολεύεται και με ισοπαλία για την πρόκριση στην προημιτελική φάση.
Από εκεί και πέρα η UEFA ανακοίνωσε την ποινή που επεβλήθη στον Σεμπάστιαν Σβάινσταϊνγκερ για την αποβολή του στον αγώνα με την Κροατία. Ο μέσος των “πάντσερ” στάθηκε τυχερός και θα χάσει μόνο τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου με αντίπαλο την Αυστρία.