ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίες Ρόμπεν και Χάιντσε

Οι διεθνείς υποχρεώσεις "πονοκεφαλιάζουν" τον Μπερντ Σούστερ, ο οποίος είδε δύο βασικά στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης να τραυματίζονται σε αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες.

Τραυματίες Ρόμπεν και Χάιντσε
Οι διεθνείς υποχρεώσεις “πονοκεφαλιάζουν” τον
Μπερντ Σούστερ, ο οποίος είδε δύο βασικά στελέχη της
Ρεάλ Μαδρίτης να τραυματίζονται σε αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Αριεν Ρόμπεν υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ολλανδίας με την Σλοβενία (2-0) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 κι ενώ πέρασε ως αλλαγή του Ράφαελ φαν ντερ Σάαρ, αποχώρησε τραυματίας στο 63ο λεπτό.

Οι ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο 23χρονος Ολλανδός μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες, όπερ σημαίνει θα απουσιάσει από επτά παιχνίδια της Primera Division και τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόμοια μοίρα και για τον Γκάμπριελ Χάιντσε. Ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της “μπιανκοτσελέστε” με την Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και το πρόβλημα στον μηρό θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ματς του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ