Τραυματίστηκε ο Δέλλας. Ψάχνει λύσεις για το κέντρο άμυνας ο Χιμένεθ
Με κάκωση στο αριστερό γόνατο αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης ο Τραϊανός Δέλλας. Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον Μανόλο Χιμένεθ από τη στιγμή που στον αγώνα με την ΑΕΛ δε θ' αγωνιστεί και ο Νασούτι λόγω καρτών.
Ο Άντονι Έντουαρντς χρησιμοποίησε το μπάσκετ για να 'απαλύνει' τον πόνο της απώλειας της γιαγιάς και της μητέρας του. Ο πόνος ήταν τέτοιος που σήμερα είναι εκ των καλύτερων του έθνους, στην ηλικία του.
AP Photo/Karen Pulfer Focht
Οι επιλογές του Ισπανού προπονητή για τον παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ είναι δύο. Είτε θα χρησιμοποιηθεί ο Γιάχιτς, είτε θα οπισθοχωρήσει από τα χαφ ο Γκέντσογλου.
Σχετικά με τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν αυτές τις μέρες στις προπονήσεις, τόσο ο Πίτερ Λουσέν όσο και ο Ντίνο Ντρπιτς ακολούθησαν την Πέμπτη το πρόγραμμα εκγύμνασης του Χιμένεθ και των συνεργατών του.