ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίστηκε ο Σένα, αμφίβολος για Λονδίνο

Ο Μάρκο Σένα ήταν ο νέο "θύμα" της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει το τελευταίο διάστημα τη Βιγιαρεάλ.

Τραυματίστηκε ο Σένα, αμφίβολος για Λονδίνο
Ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας υποφέρει από
ένα μυικό τραυματισμό στο αριστερό πόδι, σουβενίρ από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Μάλαγα, και η συμμετοχή του στο δεύτερο προημιτελικό με την Άρσεναλ, στη ρεβάνς του 1-1 στο “Μαδριγάλ”, είναι για την ώρα αμφίβολη. Την Κυριακή θα υποβληθεί σε
λεπτομερείς εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν την παρουσία του ή όχιστην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Σε περίπτωση που οι φόβοι επιβεβαιωθούν, ο Σένα θα χάσει το ματς, κάνοντας… παρέα στον Σάντι Καθόρλα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης οι Κάνι και Ματίας Φερνάντες, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να… ψάχνει παίκτες για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK