Τραυματίστηκε ο Σταφυλίδης
Ο Κώστας Σταφυλίδης χτύπησε στη μύτη με τις πρώτες εκτιμήσεις, να δείχνουν κάταγμα. "Τρέχουν" για τη συνέχεια των πλέι οφ οι Κατσικάς, Κωνσταντινίδης.
Άτυχος στάθηκε ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος στην προπόνηση της Παραασκευής (17/05), σε μία διεκδίκηση της μπάλας, χτύπησε τη μύτη του με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Μέρα με τη μέρα ανεβάζουν στροφές οι Κατσικάς και Κωνσταντινίδης. Και οι δύο συμμετείχαν στο πρώτο πρόγραμμα της Παρασκευής, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμοι, γι’ αυτό και στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό στα 3/4 του γηπέδου, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να πραγματοποιεί κάποιες δοκιμές, ενόψει του κυριακάτικου (19/05) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.