"Τρέχει" για Ντίας η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για τους υπόλοιπους

Η ΑΕΚ ανεβάζει στροφές για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό (ακόμα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας) την περίπτωση του Ντίας που είναι η πιο προχωρημένη από αυτές που «τρέχει». Τι γίνεται με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που απασχολούν την "Ένωση".

"Τρέχει" για Ντίας η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για τους υπόλοιπους
pereyra diaz


Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά βρίσκεται η ΑΕΚ με την απόκτηση του Χόρχε Περέιρα Ντίας, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος επιθετικός της «Ένωσης» μέσα στη σεζόν. Ο Ντίας βρίσκεται σε επαφές με την Τζοχόρ για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και πως υπάρχει κοινή επιθυμία προκειμένου να πραγματοποιηθεί τελικά η συγκεκριμένη μετακίνηση.

ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΤΙΑΣ

Η περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού είναι αυτή που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο σημείο σε σχέση με τις υπόλοιπες που «τρέχει» αυτή την εποχή το κλαμπ. Γιατί, σε κάθε περίπτωση, ο Ντίας δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πρόκειται να αποκτηθεί, αφού ως γνωστόν η ΑΕΚ εξακολουθεί να κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού χαφ με ανασταλτικά χαρακτηριστικά.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα η πληροφόρηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν ποδοσφαιριστή που θα προορίζεται για βασικός. Η μέχρι τώρα εικόνα του Ντίντακ δεν αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας ενώ για τον Χουάν Ντίας (που υπάρχει θεωρητικά ως δεύτερη επιλογή) δεν τίθεται καν ζήτημα καθώς δεν κέρδισε ούτε στο ελάχιστο την εμπιστοσύνη κανενός προπονητή που έκατσε στον πάγκο μέχρι στιγμής. Αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι για το αν τα κριτήρια του μπακ που θα αποχωρήσει για να έρθει ο επόμενος, θα είναι αγωνιστικά ή οικονομικά. Στην πρώτη περίπτωση αυτός που θα φύγει θα είναι ο Χουάν Ντίας, ενώ στη δεύτερη ο Ντίντακ, κάτι που αν συμβεί όμως θα απέχει από την ποδοσφαιρική λογική.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ

Για το θέμα του κεντρικού χαφ με ανασταλτικές προδιαγραφές, η περίπτωση του Φρεντερίκο Μπράβο είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει, όμως είναι πιο πίσω σε σχέση με το πόσο προχωρημένη είναι αυτή του Περέιρα Ντίας. Το γεγονός ότι ο Μπράβο διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και δεν δεσμεύει θέση ξένου είναι μία ακόμα παράμετρος που λειτουργεί υπέρ του Αργεντίνου ο οποίος έχει συμμάχους εντός ΑΕΚ, που θεωρούν ότι ο 23χρονος έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, πάντως, την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Δημήτρης Μελικιώτης παρουσιάστηκε στους συμπαίκτες του από τον Ζοζέ Μοράις και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Μελικιώτης είναι ο 3ος νέος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε αυτές τις μέρες στο δυναμικό της «Ένωσης» μετά τους Αϊντάρεβιτς και Βράνιες, ενώ υπενθυμίζεται ότι αποκτήθηκαν και οι Γιακουμάκης-Τσιντώτας που θα προστεθούν στο ρόστερ από το προσεχές καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK