"Τρέχει" για την Τούμπα ο Ρομπέρτο

Ανησυχία στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Ρομπέρτο στο γόνατο. Τι λένε οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις για το πρόβλημα του Ισπανού τερματοφύλακα και η αγωνία αν θα προλάβει το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

"Τρέχει" για την Τούμπα ο Ρομπέρτο
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Ρομπέρτο στην προπόνηση της Τρίτης προκαλεί ανησυχία στον Ολυμπιακό. Ο "φύλακας άγγελος" του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες, όπερ σημαίνει πως τίθεται θέμα για το αν θα προλάβει το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ στις 8 Φεβρουαρίου, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Αν και ακόμη δεν έχει βγει επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων", βάσει των πληροφοριών ο Ρομπέρτο χάνει σίγουρα την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (το Σάββατο) και αυτή με τη Βέροια την 1η Φλεβάρη. Ουσιαστικά ο Ισπανός θα δώσει "αγώνα δρόμου" για να προλάβει τα παιχνίδια με Ατρόμητο (4 Φεβρουαρίου) και ΠΑΟΚ (8 Φεβρουαρίου).

Διαβάστε ακόμη:

Πρόβλημα με Ρομπέρτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK