Τρεις Ισπανοί έσκαψαν το λάκο του Έμερι!

Το θρίλερ του Λονδίνου βάφτηκε... μπλε, με την Τσέλσι να χάνει μεν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε 5 λεπτά αλλά να "πληγώνει" την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 81' με τον Αλόνσο (VIDEO).

Chelsea's Marcos Alonso, center, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Marcos Alonso, center, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Βίοι αντίθετοι για τις δύο συμπολίτισσες Τσέλσι και Άρσεναλ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Από τη μία πλευρά η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει δύο νίκες και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία ενώ στον αντίποδα η Άρσεναλ είναι κολλημένη στον πάτο αφού έχασε και τα δύο ντέρμπι που έδωσε.

Σε σχέση πάντως με την πρεμιέρα όπου έχασε σχετικά εύκολα από την πρωταθλήτρια Σίτι με 2-0 μέσα στο σπίτι της, αυτή τη φορά η ομάδα του Ουνάι Έμερι (βασικός στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος) ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και μπορεί να αισθάνεται και αδικημένη που στο φινάλε δεν πήρε έστω έναν πόντο.

Chelsea's Marcos Alonso, right, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Marcos Alonso, right, celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Και αυτό γιατί ναι μεν η Τσέλσι μπήκε φουριόζα και προηγήθηκε 2-0 από το 20λεπτο με τους Ισπανούς Πέδρο και Μοράτα, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτιαχναν ευκαιρίες από την πλευρά τους και δικαιώθηκαν, με τον Μιχιταριάν στο 37' να μειώνει σε 2-1 και τον Ιγουόμπι να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 41'.

Θα μπορούσε μάλιστα να γίνει και ολική ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο αν ο Ομπαμεγιάνγκ δεν έχανε κλασική ευκαιρία από σούπερ πλεονεκτική θέση!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, το θέαμα δεν ήταν καλό, ωστόσο το φινάλε επεφύλασε συγκινήσεις, με τους "μπλε" να πετυχαίνουν καίριο πλήγμα στους "κανονιέρηδες" στο 81: κίνηση του Αζάρ από τα αριστερά και γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, πλασέ στην κίνηση με το αριστερό από τον Αλόνσο από το ύψος της μικρής περιοχής και 3-2, για να απογειωθεί το "Στάμφορντ Μπριτζ" και να πέσει σε μελαγχολία ο Ουνάι Έμερι...

Όπως άλλωστε σημείωσε ο Γκάρι Λίνεκερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter "ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχασε ποτέ τα δύο πρώτα παιχνίδια της Premier League σε μία σεζόν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Άρσεναλ".

ΤΣΕΛΣΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ 3-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK