Τρεις μνηστήρες για Φορτούνη στη Γερμανία

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Contra.gr από τη Γερμανία η αποχώρηση του ελληνα μέσου, Κώστα Φορτούνη από την Καιζερσλάουτερν δείχνει πλέον δεδομένη, ενώ πιθανότατα θα παραμείνει στη Γερμανία. Τρεις ομάδες της Μπουντεσλίγκα έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και η μία έχει καταθέσει ήδη πρόταση.

Τρεις μνηστήρες για Φορτούνη στη Γερμανία

Μπορεί τα ελληνικά δημοσιεύματα να έδειχναν τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες βέβαιη την απόκτηση του 22χρονου παίκτη από τον Ολυμπιακό, αλλά οι Γερμανοί μάλλον δε δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν το Φορτούνη να αποχωρήσει. Η νεοφώτιστη στη Μπουντεσλίγκα Κολωνία έχει καταθέσει και πρόταση που είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο, ενώ προορίζει τον Ελληνα διεθνή για οργανωτή στη μεσαία γραμμή και σαν εναλλακτική λύση στα άκρα.

Πέραν αυτής ακόμη η Στουτγάρδη και η κάθε άλλο παρά φτωχή Χόφενχαϊμ, που εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούν το μέσο της Λάουτερν, ετοιμάζουν τη δική τους κίνηση το επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να προτιμά την παραμονή στη Γερμανία από την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τρικαλινός μέσος δεσμεύεται με τη Λάουτερν με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015, ενώ βρίσκεται στη Γερμανία από το 2011, όταν και σε ηλικία 18,5 χρόνων έκανε ντεμπούτο στη Μπουντεσλίγκα με τους «κόκκινους διαβόλους». Τις επόμενες τρεις σεζόν βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία, όπου φέτος η Λάουτερν τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας το εισιτήριο της ανόδου.

Διαβάστε ακόμη

Κόκκινο ντου

News 24/7

24MEDIA NETWORK