Τρεις οι απόντες

Με απόντες τους Οφρυδόπουλο, Ζίφκοβιτς και Κοτίτσα, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ιωνικού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας.

Τρεις οι απόντες
Με απόντες τους Οφρυδόπουλο, Ζίφκοβιτς και Κοτίτσα, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ιωνικού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Ο πρώτος εξακολουθεί να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης σε γυμναστήριο, ο δεύτερος έχει ένα «τράβηγμα» και έκανε θεραπεία, όπως και ο Κοτίτσας ο οποίος έχει θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει για μία εβδομάδα έξω από τις προπονήσεις.

Από τους υπόλοιπους ο μόνος που δεν πήρε μέρος στο οικογενειακό δίτερμα ήταν ο Κεντάλ Ουκάρ που αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τόσο ο Ουκάρ, όσο και οι Οφρυδόπουλος, Ζίφκοβιτς και Κοτίτσας δεν υπολογίζονται από τον κ. Τσιώλη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για το ματς της Τούμπας, ο προπονητής του Ιωνικού, Σάκης Τσιώλης, τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Ιωνικός ανεξάρτητα από το όνομα και την έδρα του αντιπάλου, αγωνίζεται πάντα για τη νίκη. Εμείς δεν προσπαθούμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά κοιτάμε το πώς θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι με στόχο πάντα να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Την Κυριακή παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, οι παίκτες της οποίας έχουν πολύ καλό ηθικό μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού. Επίσης ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και «καυτή» ατμόσφαιρα, αλλά αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο και μας αρέσει να παίζουμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, παρά σε άδεια γήπεδα. Εμείς δεν πρόκειται να «ταμπουρωθούμε» στην άμυνα και να περιμένουμε τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, θα παίξουμε όπως πάντα επιθετικά και, ακολουθώντας το δικό μας σύστημα και τη δική μας τακτική.».

News 24/7

24MEDIA NETWORK