Τρεις όμιλοι στη σέντρα...

Τρεις όμιλοι στη σέντρα...
Μετά από τέσσερις μήνες, το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει για να μας μαγέψει ακόμη περισσότερο. Τα παιχνίδια των ομίλων, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η πρώτη άλλωστε αγωνιστική πάντα κρύβει εκπλήξεις.


Δύο εκ των τεσσάρων καλύτερων -βάσει της περσινής πορείας τους- ομάδων φιλοξενεί ο 5ο όμιλος. Μίλαν και Αϊντχόφεν έχουν το προβάδισμα, όμως Σάλκε και Φενέρμπαχτσε παραμονεύουν διεκδικώντας τουλάχιστον τη δεύτερη θέση του γκρουπ. Δύσκολη όμως η αποστολή τους σε Ιταλία και Ολλανδία αντίστοιχα.

Ένας από τους πλέον αμφίρροπους ομίλους είναι ο 7ος, όπου Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μπέτις θα διεκδικήσουν δύο θέσεις πρόκρισης. Η Αντερλεχτ αναμένεται να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή, τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η πρωταθλήτρια Αγγλίας και η πάντα δυνατοί Ισπανοί, θα "κονταροχτυπιούνται".

Ο 8ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει και μένει να δούμε αν η Ίντερ θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο, κάτι που δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Οι Ιταλοί ταξιδεύουν στη Μπρατισλάβα για να αντιμετωπίζουν τους Σλοβάκους της Αρτμίντια, ενώ η Ρέιντζερς φιλοξενεί τη Πόρτο στη Γλασκώβη.



News 24/7

24MEDIA NETWORK