Τρέλα για τα εισιτήρια του τελικού οι Ισπανοί

Πανικός επικρατεί στην Ισπανία για τα μαγικά χαρτάκια του τελικού του Champions League, μεταξύ των Ρεάλ και Ατλέτικο. Διαβάστε πόσο κοστίζουν, αλλά και πόσο θα στοιχίσει ένα δωμάτιο στη Λισαβόνα την μεγάλη βραδιά του τελικού.

Τρέλα για τα εισιτήρια του τελικού οι Ισπανοί

Αμέσως μετά τη λήξη και του δεύτερου ημιτελικού του Champions League, οι Ισπανοί φίλαθλοι των Ατλέτικο και Ρεάλ άρχισαν να αναζητούν τρόπους απόκτησης ενός εισιτηρίου για τον τελικό της 24ης Μαΐου, αλλά και ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ώστε να περάσουν τη συγκεκριμένη βραδιά.

Η κάθε ομάδα όπως έχει συμφωνηθεί θα έχει στη διάθεσή της 17.000 εισιτήρια, η τιμή των οποίων θα ξεκινάει από τα 70 ευρώ (τα φθηνότερα, ενώ θα υπάρχουν και εισιτήρια με 160, 280 και 390 ευρώ.

Πέρα από την δυσκολία του να προλάβει κάποιος φίλαθλος των δυο ομάδων να κλείσει ένα εισιτήριο, θα πρέπει να βρει και κάπου να μείνει, τουλάχιστον εκείνο το βράδυ. Και εδώ βρίσκεται το πιο αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης, καθώς για το σαββατοκύριακο του τελικού του Champions League (23-24-25 Μαΐου), τα ξενοδοχεία της Λισαβόνας είναι σχεδόν όλα κλεισμένα. Αν και απομένουν αρκετές μέρες ακόμα για τη βραδιά του τελικού, το να βρει να κλείσει κάποιος δωμάτιο είναι σχεδόν αδύνατο, ειδικά αν ψάχνει και κάτι οικονομικό. Οι τιμές αυτών μάλιστα, είναι αρκετά υψηλές λόγω της ζήτησης, με τα ελεύθερα δωμάτια αυτή τη στιγμή να αγγίζουν τα 1600 ευρώ τη βραδιά.

Αν λάβουμε ωστόσο υπόψη την τρέλα των Ισπανών για να βρεθούν στον τελικό και να φωνάξουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, κι αυτά ακόμα, αναμένεται να είναι κλεισμένα στις 24 Μαΐου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK