"Τρέλα" Κινέζων: πάνω από 40.000.000 ευρώ το χρόνο σε Λεβαντόβσκι!

Η όρεξη των κινεζικών ομάδων για μεγάλους σταρ έχει μεγαλώσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να προσφέρουν συμβόλαιο στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με 40.000.000 ευρώ το χρόνο!

"Τρέλα" Κινέζων: πάνω από 40.000.000 ευρώ το χρόνο σε Λεβαντόβσκι!

Ο Κάρλος Τέβες πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο deal πριν μερικές ημέρες, όταν και ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από την Μπόκα Τζούνιορς στην Σανγκάη Σενχούα έναντι 80.000.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο λίγο έλειψε να υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που να πάρει το συγκεκριμένο οικονομικό "πακέτο" για να παίξει στην Chinese Super League.

Αυτός είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον μάνατζερ του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Τσέζαρι Κουχάρσκι, να αποκαλύπτει πως ο πελάτης του αρνήθηκε ευγενικά αστρονομική πρόταση που του έγινε από κινεζικό σύλλογο: ύψους 40.000.000 ευρώ το χρόνο!

"Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου ένας μάνατζερ που φέρνει πάρα πολλά αστέρια στην Κίνα. Δεν μου είπε το όνομα του συλλόγου αλλά εάν ο Ρόμπερτ είχε δεχτεί να πάει στην Κίνα, ο μισθός του θα ήταν πολύ παραπάνω από 40.000.000 ευρώ το χρόνο, περισσότερα δηλαδή από όσα θα πάρει ο Τέβες.

Και ο Λεβαντόβσκι δεν είναι μόνο νεότερος αλλά και καλύτερος του Τέβες", πρόσθεσε ο Κουχάρσκι εξηγώντας ότι "αυτή τη στιγμή ο Ρόμπερτ δεν είναι προς πώληση, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Η ζωή προσφέρει πάντα διάφορες εναλλακτικές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Tο deal του αιώνα: 175.110€ την ημέρα ο Τέβες!
Με αυτά τα χρήματα λέει "ναι" στην Κίνα ο Σνάιντερ
Στην Κίνα... όχι με σούπερ deal ο Μίκελ
Η πρόταση "μαμούθ" που απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK