Τρελάθηκε η Παρί και πάει να πάρει Κβαρατσχέλια με το Εμπαπέ way

Η Παρί φέρεται να έχει αναγάγει τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια ως τον πρώτο της στόχο για το καλοκαίρι. Πολλά τα χρήματα που δίνει.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια τον πρώτο του χρόνο στην Serie A έχει τρελάνει κόσμο και παρέα με τον Βίκτορ Όσιμεν οδηγούν την Νάπολι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γεωργιανός με το καλημέρα σας έχει γίνει στόχος των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, αλλά ο Ντε Λαουρέντις δεν είναι εύκολος στις διαπραγματεύσεις.

Μπορεί ο ιδιοκτήτης της Νάπολι να λέει πως ο Κβίτσα δεν πωλείται αλλά μοιάζει δεδομένο πως θα κάτσει να μιλήσει με τα μεγάλα πορτοφόλια που θα τον προσεγγίσουν. Ένα απ' αυτά φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν που σύμφων με την Corriere dello Sport έρχεται με άγριες διαθέσεις.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως οι Καταριανοί είναι διατεθειμένοι να φτάσουν τα 180.000.000 ευρώ για να πάρουν τον Κβαραντόνα! Το ποσό αυτό είναι γιγάντιο, ίσο με αυτό που έδωσε η Παρί στο παρελθόν για να πάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Μονακό και το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ: Πέντε ατάκες/πυροβολισμοί του Κοντέ κατά των παικτών του

Μέσι: Άλλα πράγματα κι όχι χρήματα πρέπει να δείξει η Παρί στον Λίο

Οι 10 πιο ακριβοί παίκτες της Αγγλίας, 8ος ο Μάρκους Ράσφορντ και κανείς από Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK