"Τρελάθηκε" με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Η Premier League έβαλε την Λίβερπουλ να παίξει μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες δύο αγώνες πρωταθλήματος και ο Γιούργκεν Κλοπ... εξερράγη. Διαβάστε το "κατηγορώ" του Γερμανού.

"Τρελάθηκε" με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα σπουδαίο ματς την τελευταία ημέρα του 2016, με την Λίβερπουλ να υποδέχεται στο "Anfield" την Μάντσεστερ Σίτι (31/12, 19:30) όμως ο Γιούργκεν Κλοπ μόνο ευχαριστημένος δεν είναι.

Αιτία ότι πριν συμπληρωθούν καν 48 ώρες από το ντέρμπι με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα οι "κόκκινοι" θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο "Stadium of Light" την Σάντερλαντ (17:00)!

"Ήμουν χαρούμενος για ένα δευτερόλεπτο όταν πήρα το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή του μήνα (η Λίβερπουλ είχε "3 στα 3" τον Σεπτέμβριο), μέχρι που είδα τις νέες ημερομηνίες.

Και αυτό γιατί έχουμε λιγότερες από 48 ώρες μεταξύ του αγώνα μας με την Μάντσεστερ Σίτι στις 31 Δεκεμβρίου και εκείνου με την Σάντερλαντ στις 2 Ιανουαρίου. Είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα οι 48 ώρες αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παίξουμε σε λιγότερο από 48 ώρες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ, για να παίξει... φουλ επίθεση στη συνέχεια:

"Τρελάθηκε" με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

"Κάθε ημέρα μαθαίνω όλο και περισσότερα για το πρωτάθλημα και ίσως πρέπει να ρωτήσω κάποιον αν μπορούμε να ρωτήσουμε αν μπορούμε να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας ενόψει της Σάντερλαντ.

Καταλαβαίνω την παράδοση. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι η Boxing Day (τα ματς που γίνονται στις 26 Δεκεμβρίου, την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων) δεν είναι καλή ιδέα αφού τα λατρεύω. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω, είναι ξεχωριστή ημέρα στην Αγγλία και η δεύτερη ημέρα του Ιανουαρίου;

Πώς να προετοιμάσω την ομάδα για κάτι τέτοιο; Λες στους παίκτες ότι δίνουμε το 50% κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι επειδή έχουμε την Σάντερλαντ τη Δευτέρα;"

"Τρελάθηκε" με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Και κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός, ρίχνοντας τη "σπόντα" του για την αδυναμία των Άγγλων τα τελευταία χρόνια να διακριθούν στην Ευρώπη: "Όλοι ρωτούν γιατί η Αγγλία δεν πετυχαίνει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ρωτήστε λοιπόν τι κάνουν οι άλλες μεγάλες χώρες αυτή την περίοδο, βάζουν τα πόδια στους καναπέδες και παρακολουθούν αγγλικό ποδόσφαιρο..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρομερή κίνηση της Λίβερπουλ ενόψει του ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK