Τρελάθηκε ο Ίβιτς με τη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε

Δεν μπορούσε να πιστέψει το οφσάιντ που δόθηκε στον Περέιρα λίγο πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας, ο Βλάνταν Ίβιτς. Όπως ήταν φυσικό ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Τρελάθηκε ο Ίβιτς με τη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O ΠΑΟΚ στραβοπάτησε στην έδρα της Βέροιας μένοντας στο 0-0, σε ένα ματς όμως που στιγματίστηκε από τη φάση του γκολ του δικεφάλου που ακυρώθηκε. Διαιτητής και επόπτης έκαναν λάθος και ενώ ο Περέιρα καλυπτόταν, έδωσαν οφσάιντ με αποτέλεσμα να μην μετρήσει ένα γκολ που θα άλλαζε πολλά στο ματς.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε εκτενώς στη συγκεκριμένη φάση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε να έχουμε, αλλάξαμε παίκτες, κάναμε αλλαγές βάλαμε πιο ξεκούραστους παίκτες και κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Σίγουρα δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα άλλα ματς αλλά...".

Για το αν η ομάδα του δικαιούνταν τη νίκη: "Πιστεύω πως αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα, τότε αυτή ήταν η δική μου, ήμασταν πιο κοντά σε αυτό σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω εγώ. Η ομάδα που θα τρέχει και θα δημιουργεί".

Για το ακυρωθέν γκολ: "Βάλαμε ένα γκολ, καθαρό γκολ πουδεν μέτρησε. Στα προηγούμενα παιχνίδια λόγο του πέναλτι άλλος διαιτητής ήταν εκτός, μπορεί να βγει και αυτός. Με τέτοια λάθη όταν ο παίκτης είναι δυο μέτρα πίσω, είναι μεγάλα λάθη. Αν είναι για λίγο μπορώ να το καταλάβω, αλλά όταν είσαι μπροστά και είναι δυο μέτρα πίσω, τότε τι να πω".

Για τις πολλές αλλαγές, ανέφερε: "Γιατί υπήρχαν δυο παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα που οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Οι υπόλοιποι δουλεύουνε κανονικά και κάνουν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορώ να παίξω με τους ίδιους παίκτες συνέχεια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αν θα πάρουν συμμετοχές και πόσο εξαρτάται από τους ίδιους".

Για την επιλογή του Κρέσπο πίσω στα δεξιά: "Βλέπουμε όλους τους παίκτες πως δουλεύουνε στην προπόνηση και τι όρεξη έχουν για να μπουν στην 11άδα. Ο Μάτος αισθάνθηκε ενόχληση μετά το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, ήταν ρίσκο να τον βάλουμε σήμερα, όσον αφορά τον Κάνιας έδειξε κάποια πράγματα. Πρέπει να τον ξεκουράσουμε, γιατί όταν είναι ξεκούραστος θα είναι ακόμα καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ακύρωσε λανθασμένα γκολ του ΠΑΟΚ ο βοηθός!
Άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, άσφαιρος και ο... βοηθός!
Ανακοίνωση-ρεκόρ από τον ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK