Εκτός εαυτού ο Μέσι! Έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο και μίλησε για έλλειψη σεβασμού

Γεμάτη ένταση ήταν η αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ουρουγουάη με τον Λιονέλ Μέσι μάλιστα να χάνει την ψυχραιμία του σε αρκετές περιπτώσεις.

Εκτός εαυτού ο Μέσι! Έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο και μίλησε για έλλειψη σεβασμού
Ο Λιονέλ Μέσι πιάνει από τον λαιμό τον Ολιβέιρα AP

Την πρώτη της ήττα μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και την αναμέτρηση κόντρα στη Σαουδική Αραβία γνώρισε η εθνική Αργεντινής από την Ουρουγουάη με την ένταση μεταξύ των παικτών να κυριαρχεί καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στους καβγάδες πρωταγωνίστησε και ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης έπιασε από τον λαιμό τον Ματίας Ολιβέιρα χωρίς ωστόσο να τιμωρηθεί από τον διαιτητή.

Λιγό αργότερα τα πράγματα ξέφυγαν καθώς Ουγκάρτε και Ντε Πολ ήρθαν στα χέρια με τον Μέσι να παρεμβαίνει και να ζητά τον λόγο από τον Ουρουγουανό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Αργεντίνος σταρ αναφέρθηκε στις στιγμές έντασης που υπήρχαν εντός αγωνιστικού χώρου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως αυτά συμβαίνουν κάθε φορά με την Ουρουγουάη και πρέπει οι μικρότεροι να μάθουν να σέβονται τους μεγαλύτερους.

"...Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους οι αγώνες, προκριματικής φάσης, κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι. Προτιμώ να μην λέω αυτό που πιστεύω. Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται τους μεγαλύτερους. Αυτός ο αγώνας είναι πάντα έντονος και σκληρός αλλά χρειάζεται σεβασμός..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Η Ουρουγουάη έβαλε στοπ στην παρέα του Μέσι και "χάλασε" τρία μεγάλα σερί

Ρονάλντο: Ο "βιονικός" Κριστιάνο συνεχίζει ακάθεκτος και κοντεύει να 50αρισει μέσα στο 2023

Η Αλ Χιλάλ "διέγραψε" τον Νεϊμάρ και κινείται για τον παραγκωνισμένο του Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK