Τρελάθηκε ο Μέσι! Μετά το... 20-0 σύγκρινε την Αργεντινή με την καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών

Την τωρινή εθνική Αργεντινής με την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα σύγκρινε ο Λιονέλ Μέσι μετά από το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στο Περού.

Τρελάθηκε ο Μέσι! Μετά το... 20-0 σύγκρινε την Αργεντινή με την καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει η Αργεντινή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ καθώς με τη νίκη της επί του Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026, διατήρησε το αήττητό της καταφέρνοντας να διατηρήσει για άλλη μία φορά ανέπαφη εστία της, έχοντας μετά τον τελικό με την Γαλλία, μαζί με τα φιλικά, ένα συνολικό 20-0.

Ο Αργεντίνος σταρ μίλησε για την εντυπωσιακή πορεία της αλμπισελέστε μετά από την κατάκτηση του τροπαίου λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και δεν απέχει και πολύ από την καλύτερη έκδοση της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

"...Το να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με την καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία είναι πολύ, αλλά είμαστε κοντά. Η ομάδα αποδίδει πολύ καλύτερα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι δεν έχει κάνει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της χώρας του μετά από το Copa America ή θα αφοσιωθεί μόνο στην Ίντερ Μαϊάμι, όπως αποφάσισε να κάνει ο Ντι Μαρία με την Μπενφίκα.

Μάλιστα, ο Λίο τερμάτισε κι όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την Ίντερ Μαϊάμί μέχρι το τέλος της σεζόν εξαιτίας της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας, λέγοντας πως θα έχει την ευκαιρία να περάσει κάποιες μέρες με την οικογένειά του στην Αργεντινή και έπειτα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Το μεγάλο στήριγμα του Μέσι ανακοίνωσε το "τέλος" μετά από το Copa America

Γιουβέντους: Αυτή είναι και επίσημα η τιμωρία του Φατζόλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Σοκ με Νεϊμάρ: Αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο

News 24/7

24MEDIA NETWORK