Τρελό κράξιμο σε Ιράν και Ελλάδα στο twitter

Το Ιράν με τη μαζική άμυνα που έπαιξε κόντρα στην Αργεντινή, παρ' ολίγο να κατάφερνε να κάνει το θαύμα και να της κλέψει κάποιο ή κάποιους βαθμούς. Ωστόσο το στυλ παιχνιδιού του δεν φάνηκε να άρεσε και πολύ στους χρήστες των social media, οι οποίοι το παραλλήλιζαν με εκείνο της Εθνική Ελλάδας. Διαβάστε τα καλύτερα του twitter.

Τρελό κράξιμο σε Ιράν και Ελλάδα στο twitter

Λίγα δευτερόλεπτα χώριζαν το Ιράν από μια ανέλπιστη ισοπαλία με την Αργεντινή, αλλά ο Λιονέλ Μέσι είχε άλλα σχέδια και με σουτ έξω από την περιοχή στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε το 1-0. Αυτός ήταν και ο μόνος τρόπος ώστε η "αλμπισελέστε" για να διασπάσει την άμυνα των Ιρανών.

Αυτό το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του Κάρλος Κεϊρός όμως, δεν φάνηκε να άρεσε και πολύ σε όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από τις οθόνες τους.

Το ματς δεν είχε θέαμα, φάσεις και γκολ και όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες των social media ξέσπασαν στο twitter, επικρίνοντας το Ιράν. Αρκετοί, δε, ήταν αυτοί που το παραλλήλιζαν με την Εθνική Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας ένα ματς ανάμεσα σ' αυτές τις δύο ομάδες ως "τιμωρία και εφιάλτη"!

Διαβάστε τα καλύτερα:

Διαβάστε ακόμη:

Αργεντινή-Ιράν 1-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK