Τρελός ο Μπιέλσα; Μάλλον... πανέξυπνος πλούσιος

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει το προσωνύμιο του "τρελού", όμως στην πραγματικότητα είναι... γάτος. Υπέγραψε διπλό συμβόλαιο με την Λιλ και τώρα που απολύθηκε διεκδικεί αποζημίωση που προκαλεί... φρενίτιδα. Την ίδια ώρα η γαλλική ομάδα παλεύει για την παραμονή!

Lille coach Marcelo Bielsa watches the action during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Michel Spingler)
bielsa AP IMAGES

Οι άνθρωποι της Λιλ ήθελαν τόσο πολύ να συνεργαστούν με τον Μαρσέλο Μπιέλσα που συμφώνησαν μαζί του από τον Φεβρουάριο του 2017, με σκοπό να αναλάβει την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Και όχι μόνον αυτό...

Το μπάτζετ που έδωσαν στον Αργεντινό ήταν τεράστιο για τα δεδομένα του συλλόγου, με τον έμπειρο προπονητή να ξοδεύει συνολικά 65.000.000€! Αποτέλεσμα; Η Λιλ παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία και ο Μπιέλσα απολύεται ως... αποτυχημένος!

Την τελευταία λέξη βέβαια ας την σκεφτούμε λίγο καλύτερα. Μπορεί να τον λένε "τρελό", όμως τα έχει... τετρακόσια και μάλιστα έπιασε... κότσους τους ανθρώπους της ομάδας υπογράφοντας διπλό συμβόλαιο!

Στο ένα υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει πως αν απομακρυνθεί, για οποιοδήποτε λόγο, πριν τη λήξη της συνεργασίας του (διετής), τότε θα λάβει αποζημίωση 15.000.000€! Δηλαδή όχι μόνο έχει στείλει την ομάδα στα... βράχια, αλλά θα της πάρει και μέρος του μπάτζετ μεταγραφών τον Γενάρη του 2018.

Είστε σίγουρα... τρελός κύριε Μπιέλσα;

AP Photo/Michel Spingler

News 24/7

24MEDIA NETWORK